İç Anadolu Kariyer Fuarı İKAF'22

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Çalis Açiklamasi 'IKAF'22 Kapsaminda 15 Bine Yakin Ögrencimizi Sektörle Bulusturduk'

16-17 Mart tarihlerinde Erciyes Kongre Merkezi’nde düzenlenen IKAF’22, sektör temsilcileri ile ögrencileri bir araya getirdi. Erciyes Üniversitesi ev sahipliginde çok güzel bir fuar gerçeklestirildigini, olumlu geri dönüsler aldiklarini ifade eden ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalis; 15 bine yakin ögrenciyi sektörle bulusturduklarini ifade etti.

Fuarin her yil yapilmasi için çalismalar oldugunu kaydeden Rektör Çalis; "16-17 Mart’ta Erciyes Kültür Merkezimizde Iç Anadolu Kariyer Fuarimizi gerçeklestirdik. Aslinda Türkiye çapinda 11 üniversite ev sahipliginde yapilan ve Mart ayi boyunca devam eden kariyer fuarlariydi. Iç Anadolu’nun ev sahibi de bizdik. Toplam 9 ilde Kayseri’deki 4 üniversite dahil 13 üniversite isbirliginde bu programi gerçeklestirdik. Gerçekten müthis bir program oldu. Hatta ögrencilerimizden, sektörden geri dönüsler çok çok olumlu; mükemmel bir organizasyon oldugu yönünde. Bu fuar kapsaminda 15 bine yakin ögrencimizi sektörle bulusturduk. 225’e yakin sektör katilim sagladi, 50 sektörden sponsor sagladik. Sponsorlarimiza çok tesekkür ediyorum. Ögrencilerimize çok tesekkür ediyorum. O kadar mutlu ayrildilar ki hala geri dönüsler oluyor tekrar istedikleri seklinde. Tabi, bu her yil yapilacak. Erciyes Üniversitesi olarak cumhurbaskanligimiz bu görevi bize verirse her yil çok güzel bir sekilde yapariz. Burada özellikle ögrencilerimizin kariyerlerini gelistirmesi, sektörü tanimalari açisindan çok faydali oldugunu düsünüyorum. Insallah ögrencilerimiz için de faydali olmustur. Ne yapiyorsak ögrencilerimiz için yapiyoruz" dedi.

https://beyazgazete.com/haberhttps://beyazgazete.com/haber/2022/3/18/eru-rektoru-prof-dr-calis-aciklamasi-ikaf-22-kapsaminda-15-bine-yakin-ogrencimizi-sektorle-bulusturduk-6457892.html/2022/3/18/eru-rektoru-prof-dr-calis-aciklamasi-ikaf-22-kapsaminda-15-bine-yakin-ogrencimizi-sektorle-bulusturduk-6457892.html

 

 ERÜ Rektörü Prof. Dr. Çalis Açiklamasi 'IKAF'22 Kapsaminda 15 Bine Yakin Ögrencimizi Sektörle Bulusturduk'
logo