İç Anadolu Kariyer Fuarı İKAF'22

Rektör Aktekin “İKAF 2022 Rektörler Buluşması”na katıldı

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’22) kapsamında “Rektörler Buluşması” çevrim içi gerçekleşti.

İç Anadolu Kariyer Fuarı Rektörler Buluşması’na, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya ve NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) Müdürü Doç. Dr. Emine Zehra Turan, İç Anadolu Bölgesi Üniversite Rektörleri, Rektör Yardımcıları ve üniversitelerin Kariyer Merkezi Müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin; “Cumhurbaşkanlığımız İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda bu sene Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde üniversitemizin de aralarında bulunduğu 13 paydaş üniversitenin iş birliğinde 16-17 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan ‘İç Anadolu Kariyer Fuarı' için etkin bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üniversitemiz sosyal medya hesapları üzerinden de konu ile ilgili bilgi ve içerikleri öğrencilerimizle paylaşıyoruz. Akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin fuara üst düzey katılımı için gerekli hazırlıklar yapılmaktadır. Başta Nevşehir Valiliği olmak üzere, Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticaret Odası ve tüm paydaşlarımız ile çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca üniversitemiz Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu’ndan mezun öğrencimiz Masterchef programı ikincisi Hasan Biltekin de Kayseri’de fuarda etkinlik gerçekleştirecek.” dedi.

İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’22) 16-17 Mart tarihlerinde Kayseri Erciyes Kültür Merkezi’nde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin de (NEVÜ) aralarında bulunduğu 13 üniversitenin paydaşlığı ile gerçekleşecek.

İKAF’22 Paydaş Üniversiteler

Erciyes Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Kapadokya Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi.

Bölgesel Kariyer Fuarları

“Yetenek Her Yerde” temasıyla, 2019 yılında yola çıkan Bölgesel Kariyer Fuarları, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonluğunda üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir. Bölgesel kariyer fuarları ilk yılında, farklı bölgelerdeki 8 ilde, 87 üniversitemizin iş birliği ile düzenlenmiş olup 70.000’den fazla genç yeteneğimizi 351’i kamu kurumu olmak üzere 1.315 işveren ile buluşturmuştur.

 

http://www.muskarahaber.com/universite/rektor-aktekin-ikaf-2022-rektorler-bulusmasina-katildi-h73455.html

 

 Rektör Aktekin “İKAF 2022 Rektörler Buluşması”na katıldı  Rektör Aktekin “İKAF 2022 Rektörler Buluşması”na katıldı  Rektör Aktekin “İKAF 2022 Rektörler Buluşması”na katıldı  Rektör Aktekin “İKAF 2022 Rektörler Buluşması”na katıldı
logo