İç Anadolu Kariyer Fuarı İKAF'22

Ahi Evran Üniversitemiz IKAF 22 İçin Firma ve Kurumlarla Görüşmelerini Sürdürüyor

Ahi Evran Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonunda ve Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan “İç Anadolu Bölgesel Kariyer Fuarı (IKAF’22)” için Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü. 22 Şubat 2022 tarihinde Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen görüşmeye Ahi Evran Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cihan Kürkçü, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kurban ile Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.Ahi Evran Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt görüşmede üniversitemizin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler vererek IKAF’22’nin öneminden bahsetti. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin birçok alanda faaliyetleri olduğunu, projeler üreterek bölgesine katkı sağladığını ve eğitim-öğretim faaliyetleri ile de öğrencileri en iyi şekilde yetiştirdiklerini anlatan Kurt, bölgesel alanda da etkinliklerini artırmak amacıyla bölge üniversiteler ile iş birliği içinde olduklarını vurguladı. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Anadolu Üniversiteler Birliği üyesi olduğunu söyleyen Prof. Dr. Mustafa Kurt, birliğin organize ettiği IKAF’22 Kariyer Fuarının çok önemli olduğunu söyleyerek Ticaret ve Sanayi Odası nezdinde tüm firma ve kuruluşların bu fuara katkısının oldukça önemli olduğunu belirtti. Ahi Evran Üniversitemizin pilot üniversite projelerinin artık hayata geçtiğini de kaydeden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz ve Yönetimin Kurulu Üyelerini projeleri yerinde görmeleri için üniversitemize davet etti. Üniversite olarak tüm özel sektör ve kurumlarla iş birliğine açık olduklarını da söyleyen Kurt, firma ve kurumlara proje ve Ar-Ge konusunda sağlayacakları katkıdan memnun olacaklarını belirtti.

Ahi Evran Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt’un konuşmasının ardından Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cihan Kürkçü söz alarak IKAF’22 hakkında bilgiler verdi. IKAF’22’nin Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin nezdinde ve Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini anlatan Kürkçü, Cumhurbaşkanlığının tüm Türkiye’de kariyer fuarları yaptığını, İç Anadolu Bölgesi için de Erciyes Üniversitesinin ev sahipliğini üstlendiğini belirterek bölgedeki her ilden üniversitelerin, firma ve kuruluşların bu fuara destek vereceğini dile getirdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin de ilimizdeki firma ve kuruluşlarla IKAF’22’ye katılmasının hem şehrimiz hem de üniversitemiz için önemli olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Cihan Kürkçü, fuardan yararlanmaları adına Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı tüm firmaların fuarda yer almalarının firmalar için faydalı olacağını söyledi.

 

https://www.kirsehirhaberi.com/haber/ahi-evran-universitemiz-ikaf-22-icin-firma-ve-kurumlarla-gorusmelerini-surduruyor-6066.html

 

 

 Ahi Evran Üniversitemiz IKAF 22 İçin Firma ve Kurumlarla Görüşmelerini Sürdürüyor
logo